Boerderij restaurant

Het hart van de Roerdinkhof, een Rijksmonumentaal gebouw wat in september 2015 officieël is geopend na een restauratie, door de gedeputeerde van Gelderland en twee wethouders van de gemeente Winterswijk. De oudste schuur van NL(1544) wat zeven dagen per week open is van 10u tot 23u, zomer en winter. Hier kunt u ontbijten (vanaf 7u, dit reserveren), lunchen, dineren (a la carte) met streekproducten o.a. Winterswijkse wijn van Hesselink, relaxen bij de haard of op het terras, een feestje of een workshop geven of u aan melden om te overnachten op de minicamping of vakantiehuisje of bed&breakfast of groepsaccommodatie. Kortom een gezellige ontmoetingsruimte.

Bij de Roerdinkhof kunt u heerlijk ontbijten, 07.00u tot 10.00u, dit uiterlijk een dag van te voren reserveren. Lunchen en dineren, dit is a la carte en is in de oudste schuur van Nederland (1544).

Boerderijrestaurant Roerdinkhof is dagelijks (7 dagen per week) geopend van 10.00u tot 23.00u. Ook voor een kopje koffie met appelgebak uit de streek of een glaasje (b.v. met wijn van Winterswijkse bodem (Wijngaard Hesselink)) met Hereford bitterballen of een kaasplankje van de Harmienehoeve en Brömmels, collega-kaasmakerij-bedrijven op loopafstand.

Dinsdag is de keuken voor de grote kaart gesloten, kleine kaart is wel mogelijk tot 23.00 uur. (Pinnen is ook mogelijk)

Graag tot ziens in ons boerderijrestaurant.